Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Lex Immers heeft nieuwe club beet

Lex Immers (Club Brugge - Zulte Waregem)

Lex Immers kwam op voorspraak van Michel Preud’homme naar Jan Breydel, maar kon nooit uitgroeien tot basisspeler. Bovendien wilde de 31-jarige middenvelder graag opnieuw dichter bij zijn familie voetballen, waardoor de wegen van de ex-Feyenoorder en Club Brugge vroeger dan verwacht scheidden.

Het stond in de sterren geschreven dat ADO Den Haag – waar het voor Immers allemaal begon – erin slaagde om de Brugse middenvelder binnen te halen. “Vandaag bleek maar weer eens dat dromen geen bedrog hoeven zijn”, klinkt het op de officiële website van onze noorderburen.

“Jarenlang droomde ADO Den Haag van een terugkeer van Lex Immers naar Den Haag en de middenvelder zelf wilde ook graag het geel-groen ooit nog eens aantrekken. Die droom is uitgekomen. Immers is weer speler van ADO Den Haag. Hij tekent een contract voor twee seizoenen. Hij gaat met nummer 10 spelen.”

Immers heeft geen spijt van zijn avontuur bij Club, maar is blij met zijn terugkeer naar Nederland. “Het is altijd een droom geweest weer terug te keren bij ADO Den Haag. Het was wel eerder dan verwacht, maar ik ben er niet minder blij om. Toen ADO Den Haag bij mij aanklopte, hoefde ik niet lang na te denken. Ik hoop dat mijn komst een boost geeft aan de hele club. En ook richting eventuele nieuwe spelers. Ik wil, net als in mijn vorige periode, weer veel mooie momenten gaan beleven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws