Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: KV Oostende strikt ex-speler van Club als sportief coördinator

Marc Coucke (KV Oostende)

KV Oostende is de voorbije seizoenen opgeklommen tot een stabiele subtopper, die de laatste twee jaar Play-Off I speelde, vorig seizoen de bekerfinale haalde en deze zomer voor het eerst Europa in mag. Het succes heeft ook een klein Brugs tintje met de aanwezigheid van gewezen Club-mensen als Brecht Capon, David Rozehnal en Luc Devroe.

Die laatste krijgt als sportief directeur nu de hulp van een andere ex-speler van Club. Karel Geraerts gaat bij de kustploeg aan de slag als sportief coördinator. “De voorzitter drong al een tijdje aan op de komst van een ervaren extra kracht binnen onze club. Karel wordt de verbindingspersoon tussen de spelersgroep en de andere compartimenten binnen de club”, vertelt Devroe aan Het Laatste Nieuws.

“Ik heb bewust wat afstand genomen en liet alles op me afkomen. Dit is uiteindelijk wat ik zocht, want ik stond niet te springen om trainer, hulptrainer of makelaar te worden. Met Luc heb ik nu de beste leermeester die ik kan hebben”, legt Geraerts zelf uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws