Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: De nieuwe captain van Club Brugge is bekend

Osei-Berkoe, Vormer, Acolatse en Dennis (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge zal er komend seizoen een stuk anders uitzien dan vorig seizoen. Niet alleen omdat Michel Preud’homme als trainer vervangen is door Ivan Leko, want er zijn ook heel wat nieuwe gezichten. En er is ook een nieuwe aanvoerder.

Timmy Simons leverde op het einde van vorig seizoen zijn kapiteinsband in, omdat hij dit seizoen meer een rol in de schaduw zal vervullen. Er moest dus een nieuwe captain gekozen worden, en op de fandag werd bevestigd dat dat Ruud Vormer zal worden.

Een grote verrassing is dat niet, want Vormer geldt al langer als één van de leiders van dit club. Bovendien droeg hij in de voorbije vriendschappelijke matchen meestal al de band. Nu werd zijn nieuwe statuut echter helemaal bevestigd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws