Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Coopman weet eindelijk waar hij aan toe is

Coopman - Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

De transfersoap rond Sander Coopman is ten einde. De 22-jarige flankspeler was afgelopen seizoen één van de revelaties in Play-Off 1 bij Zulte Waregem en zal – na moeilijke onderhandelingen – ook in voetbalseizoen 2017-2018 in het Regenboogstadion vertoeven. 

Coopman had de voorbije dagen drie concrete opties: vol zijn kans gaan bij Club Brugge, een uitleenbeurt aan Antwerp of een uitleenbeurt aan Zulte Waregem. De ploeg van Francky Dury deed echter lang moeilijk over de €200.000 huurprijs die de vicekampioen eiste.

Antwerp rook zijn kans en wilde de bekerwinnaar aftroeven, maar slaagt daar uiteindelijk niet in. Coopman heeft een goeie band opgebouwd met Dury en geeft volgens HLN dan ook de voorkeur aan een nieuw avontuur bij Zulte. Vorige maand werd de jonge vleugelspits voor zijn goeie prestaties beloond met een contractverlenging bij Blauw-Zwart tot 2020. De officiële aankondiging zou snel volgen.

UPDATE: 20.10 uur: bovenstaand nieuws werd zojuist bevestigd door de officiële site.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws