Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club-verdediger heeft definitieve transfer beet

FCB tifo

Club Brugge versterkte zich deze zomer al met maar liefst negen aanwinsten. De spelerskern wordt zo wel erg ruim en dus moeten andere jongens plaatsruimen, waaronder bijvoorbeeld Jean-Charles Castelletto.

Castelletto streek twee jaar geleden neer op Jan Breydel, maar kon zich nooit doorzetten bij Blauw-Zwart. In zijn eerste maanden bij Club kwam de 22-jarige Fransman 95 speelminuten in actie, maar daarna verkaste hij op uitleenbasis naar achtereenvolgens Moeskroen-Péruwelz en Red Star Paris. Bij beide huurclubs was hij titularis, maar een verlengd verblijf bleef uit.

Zoals donderdag aangekondigd, trekt Castelletto naar Stade Brest. De centrale verdediger verbindt zijn lot tot 2020 aan de Franse tweedeklasser, die vorig seizoen vierde eindigde in de Ligue 2.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws