Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge laat opnieuw een speler naar Lommel vertrekken

Blue Army Flag Day 5 (Club Brugge - Zulte Waregem)

Club Brugge vertrok zondag voor een week op stage naar Garderen en Ivan Leko moest daarbij heel wat jongeren teleurstellen. Omdat de kern veel te ruim is, moesten de trainees Lemoine, Verburgh, Lynen, Ito en Osei-Berkoe thuisblijven. Voor andere youngsters lijkt het dus al helemaal onmogelijk om een plaatsje in de A-kern te gaan veroveren.

Zij zoeken dan ook andere oorden op. Zo lijkt Pierre Fonkeu naar Engeland te verkassen, en tekende doelman Jarno De Smet enkele dagen geleden al een contract bij Lommel SK. En nu plukken de Limburgers, die vorig seizoen naar eerste amateurklasse degradeerden, nog een speler weg bij de beloften van Club.

Ook Jordan Renson verkast naar Lommel. De 21-jarige verdediger tekende voor twee jaar met optie, zo meldt de club. Renson was in 2015 overgekomen van Sint-Truiden, voor wie hij één wedstrijd in de Jupiler Pro League had gespeeld. Doorbreken bij Club lukte echter niet.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws