Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge heeft Perbet beet, Leko legt uit waarom

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Club Brugge heeft ongetwijfeld voor één van de meest verrassende transfers van de zomer gezorgd. Zoals in de loop van de namiddag al duidelijk geworden was, komt Jérémy Perbet over van AA Gent. De transfer werd nu ook officieel bevestigd.

“Club bereikte vandaag een akkoord met KAA Gent over de onmiddellijke overgang van aanvaller Jérémy Perbet (32). De Franse aanvaller tekent een contract voor 2 seizoenen bij Blauw-Zwart”, meldt Club op de officiële website.

Trainer Ivan Leko legt meteen uit waarom hij er Perbet bij wilde. “Wesley Moraes is twee maand buiten strijd door een lichte vorm van Meningitis én Abdou Diaby komt pas terug uit een lange blessure. Voor de belangrijke Europese voorrondes was een direct inzetbare extra spits absoluut noodzakelijk. Jérémy past binnen dit profiel. Het is niet alleen een zeer goeie aanvaller maar ook een jongen met een fantastische mentaliteit. Vorig seizoen belandde hij op een zijspoor bij KAA Gent maar scoorde er toch nog 16 keer. In mijn gesprekken met hem merkte ik een enorme honger en drive, ik ben blij dat we hem aan de selectie kunnen toevoegen”, klinkt het.

Ook Mogi Bayat gaf op Twitter een reactie op de transfer

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws