Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge beloont veelbelovende doelman

Brent Gabriel verlengt zijn contract bij Club Brugge

Club Brugge haalde tijdens de zomermercato al heel wat jong talent binnen, maar wil daarbij ook de eigen jeugd niet uit het oog verliezen. Zo wil Blauw-Zwart jongens met potentieel als Fran Brodic (Roeselare), Dennis Van Vaerenbergh (FC Eindhoven) en Jellert Van Landschoot (FC Eindhoven) klaarstomen voor het echte werk door ze elders speelminuten te laten vergaren bij een eerste ploeg. Andere spelers worden dan weer beloond voor hun goeie prestaties met een contractverlenging. 

Club investeerde de voorbije jaren flink in zijn jeugdopleiding en dat begint stilaan zijn vruchten af te werpen. Dit seizoen voegen Ahmed Touba en Thibault Vlietinck zich definitief bij de A-kern, waar ook al eigen jeugdproducten als Engels, Mechele en Teunckens rondlopen.

En er zit nog talent in de wachtkamer. Zo heeft de 18-jarige doelman Brent Gabriel – die al sinds 2008 op Jan Breydel vertoeft – zijn handtekening mogen plaatsen onder een profcontract. Het jonge sluitstuk mocht afgelopen seizoen geregeld meetrainen met de A-kern.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws