Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Brugse aanvaller ziet zijn contract ontbonden worden

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Club Brugge haalde deze zomer al acht nieuwe namen binnen en zit intussen met een kern van 34 spelers. Ivan Leko gaf onlangs aan dat hij in een ideaal scenario 22 of 23 veldspelers en 3 keepers ter beschikking heeft en dus zullen er nog heel wat jongens andere oorden moeten opzoeken. En dan zijn er nog Brugse huurlingen à la Leandro Pereira…

Eind januari ging Pereira op uitleenbasis aan de slag bij Sport Recife. Hij tekende er een contract tot midden 2018, maar nog geen half jaar later scheiden de wegen van de 26-jarige aanvaller en de Braziliaanse club. “Leandro maakt geen deel meer uit van de spelerskern van Sport Recife. De speler bereikte een akkoord over het beëindigen van zijn contract en keert terug naar zijn moederclub Club Brugge in België”, klinkt het.

Pereira ligt nog tot midden 2018 onder contract bij Blauw-Zwart, maar de kans dat hij effectief terugkeert naar Jan Breydel is quasi nihil. Met Jelle Vossen, Abdoulay Diaby, Jérémy Perbet, Wesley Moraes, Emmanuel Dennis en Carlos Strandberg loopt er dezer dagen immers al heel wat aanvallend geweld rond bij de Belgische vicekampioen.

Als alles volgens plan verloopt, wordt Pereira eerstdaags opnieuw uitgeleend. Deze keer zou hij naar Chapecoense trekken, de ploeg die eind vorig jaar wereldnieuws werd vanwege een vliegtuigcrash. Afgelopen weekend werd de spits die in 2014 nog tien keer scoorde voor Chapecoense alvast gespot op de tribunes. “Ik wacht alleen nog tot Club Brugge me vrijgeeft”, klinkt het tegenover DC. “Ik hoop dat dat binnen twee of drie dagen opgelost is.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws