Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nog veel werk voor Leko: “Club Brugge heeft tijd en versterking nodig”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Het officiële debuut van Ivan Leko als hoofdtrainer van Club Brugge is geen onverdeeld succes geworden. Na een sterke start kwamen vooral na rust tegen Basaksehir nog enkele pijnpunten bovendrijven. De trainer lijkt nog wel wat werk voor de boeg te hebben.

“Achteraan gaat het allemaal wat traag. Passief ook. Bij onverwacht balverlies is het zwemmen met die drie centrale jongens. Geen juist positiespel en veel onzekerheid. Het middenveld Vormer-Nakamba ontbeert creativiteit. Met zijn tweeën in de middenstrook tegen een overmacht moeten ook daar de zwembandjes aan”, zag Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad.

“Ivan Leko durft wel – Vossen en Vanaken op de bank naast Simons en Izquierdo – maar zijn revolutie is nog geen strategische voltreffer. Maar wie dacht dat met een nieuw spelsysteem en enkele nieuwe spelers Club Brugge dartel de nummer twee van Turkije zou wegspelen, zet op 5 december ook weer zijn schoen met een wortel in en kijkt stiekem heel de nacht uit naar een oude man met een witte baard.”

“Dit Club Brugge heeft tijd en versterking nodig. Zeker als Leko met zijn nieuwe speelwijze doorzet. Benieuwd hoeveel tijd de Kroaat zichzelf, zijn spelerskeuzes en zijn systeem geeft.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws