Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nieuwe website Club Brugge verraadt 2 spelers die mogen vertrekken

Club Brugge eerste training voetbalseizoen 2017-2018 (1)

Club Brugge verwent zijn fans vandaag extra, want op de fandag lanceerde het ook zijn nieuwe en verbeterde website. En die gaf meteen een ‘geheim’ prijs, want uit de nieuwe, geüpdatete spelerslijst blijkt dat twee spelers nu wel zeker mogen vertrekken.

Op de webstek van Club is er immers geen spoor meer te bekennen van Ricardo van Rhijn en Tomas Pina. Het zag er al langer naar uit dat zij mochten beschikken, want eerder ontbraken ze ook al op de officiële ploegfoto. Dat ze nu zelfs niet meer in de spelerslijst voorkomen, bevestigt helemaal dat Ivan Leko niet meer op hen rekent.

Ook Björn Engels ontbrak op de ploegfoto en staat zonder fotootje op de website. De centrale verdediger werd op de dag van de shoot immers vader van zijn zoontje Jack. Hij kan deze zomer mogelijk wel nog vertrekken, net als José Izquierdo, Ludovic Butelle en Carlos Strandberg, die wellicht nog uitgeleend wordt. Zij staan allen voorlopig wel nog op de spelerslijst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws