Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nachtmerrie op komst voor Izquierdo? “Geen Champions League”

José Izquierdo teleurgesteld (Club Brugge - AZ)

De manager van José Izquierdo voorspelde dat onze Colombiaanse flankaanvaller ten laatste tegen 15 juli weg zou zijn bij Club, maar niets is minder waar. De 25-jarige flankaanvaller vertoeft namelijk nog steeds op Jan Breydel en is woensdagavond mogelijk één van de jokers in de derde voorronde van de Champions League tegen Istanbul Başakşehir.

Club Brugge zou graag 15 tot 20 miljoen euro voor zijn goudhaantje vangen, maar tot dusver was er geen enkele van de geïnteresseerde clubs bereid om die som op tafel te leggen. Ex-aanvaller Wesley Sonck maakt zich daar serieuze bedenkingen bij. “Ik lees dat hij nog niet topfit is. Hij zal waarschijnlijk wel vertrekken, maar als je echt weg wilt en er zijn gegadigden, dan was hij al weggeweest.”

De analist denkt zelfs dat Izquierdo een échte topclub intussen uit zijn hoofd mag zetten. “Het kan ook een strategie zijn van ploegen om zo lang mogelijk te wachten en zo de prijs te drukken. Maar als hij vertrekt, zal het dus naar een club zijn die geen Champions League speelt”, oordeelt Sonck in gesprek met Sporza.

Ook Johan Boskamp twijfelt aan een toptransfer voor onze Gouden Schoen. “Over Izquierdo wordt veel gepraat, maar welke club gaat nou 20 miljoen euro voor hem op tafel leggen? Eén wedstrijd op de drie speelt hij goed en af en toe scoort hij eens een fantastische goal. Of dat genoeg is voor topclubs uit topcompetities om met zoveel geld over de brug te komen, betwijfel ik”, aldus de Nederlandse analist in Het Belang van Limburg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws