Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Naast Ludovic Butelle mikt Antwerp op de komst van deze ex-Bruggeling’

Ludovic Butelle redding

Antwerp werd in de huidige transferperiode al gelinkt aan heel wat grote namen, maar tot dusver slaagde de promovendus er niet in om effectief een gevestigde waarde binnen te halen. Tussen de palen mikt The Great Old op een sluitstuk met ervaring. 

Zo trekken László Bölöni & co aan de mouw van Ludovic Butelle, die bij Club Brugge op een zijspoor is beland nadat Ethan Horvath hem eind vorig seizoen voorbijstak in de pikorde. Bovendien heeft Blauw-Zwart met Guillaume Hubert en Jens Teunckens nog twee doelwachters achter de hand.

Naast Butelle heeft Antwerp volgens Het Nieuwsblad ook zijn zinnen gezet op de komst van Sinan Bolat. De geflopte Bruggeling zou zelfs helemaal bovenaan op het verlanglijstje prijken. De 28-jarige Turkse Belg zou op de Bosuil de concurrentie moeten aangaan met Jezina, Kudimbana en Debaty. Moederclub FC Porto zal alleszins niet moeilijk doen over een transfer. Na een resem teleurstellende uitleenbeurten zijn de Portugezen hun doelman liever kwijt dan rijk.

Eerder werd Bolat ook al aan Moeskroen gelinkt, maar de Henegouwers kozen uiteindelijk voor Logan Bailly. Bolat zelf heeft alvast aangegeven dat hij dichter bij huis wil voetballen en een terugkeer naar de Jupiler Pro League dus helemaal ziet zitten. Eerder kwam hij al uit voor KRC Genk, Standard en Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws