Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Moet Club Brugge zich zorgen maken? “Dat helpt Leko natuurlijk niet”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Woensdag moet Club Brugge al voor het eerst dit seizoen aan de bak in een officiële wedstrijd en het is meteen een belangrijke. In het kader van de Champions League komt Istanbul Basaksehir op bezoek. De buitenwereld lijkt zich echter zorgen te maken na vier oefenwedstrijden zonder zege.

Ook Jacques Sys, hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine, is ongerust. “Waar ze zich bij Club zorgen over mogen maken, is dat er amper een dikke week voor de start van de belangrijke Champions League-voorronde nog geen type-elftal staat. Terwijl je daar nu toch stilaan naartoe moet”, stelt hij.

Die onduidelijkheid heeft volgens Sys te maken met het aanslepen van de uitgaande transfers van Club. “Er bestaat nog veel onduidelijkheid rond enkele sleutelspelers: wat met Engels, Izquierdo en Denswil? Ze mogen of willen weg, maar ze lopen er nog allemaal rond. Dat helpt Leko natuurlijk niet in zijn zoektocht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws