Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Miljoenen voor Club én Claudemir? ‘Deal in kannen en kruiken’

De fans van Al-Ahli hebben er vertrouwen in dat Claudemir naar de Verenigde Arabische Emiraten trekt

Club Brugge beschikt op dit moment over een te ruime spelerskern, maar Claudemir is absoluut geen speler die Blauw-Zwart liever kwijt dan rijk is. De 29-jarige Braziliaan is een belangrijke figuur in de Brugse kleedkamer en speelde eind vorig seizoen Timmy Simons nog uit de ploeg. Desondanks is de kans reëel dat de centrale middenvelder instemt met een exotisch avontuur.

Al-Ahli is vastberaden om Claudemir bij Club Brugge weg te plukken. Abdelrazak Maath, één van de ondervoorzitters van de steenrijke club, zou onlangs zelfs speciaal naar België zijn afgereisd om de Bruggeling en zijn entourage te overtuigen voor een lucratieve transfer richting Saoedi-Arabië.

Intussen meldt Hatrik dat de deal tussen Club en Al-Ahli rond is. Een officiële bevestiging daarvan is nog nergens te bespeuren, maar de supporters van de club lijken geen seconde meer te twijfelen aan de overgang. Zij verwelkomen Claudemir nu al massaal op sociale media.

Volgens de laatste geruchten zou Club 3 tot 4 miljoen euro vangen voor zijn centrale middenvelder, terwijl de speler zelf zo’n 2 miljoen euro aan loon zou opstrijken. Als Claudemir alsnog beslist om bij Club te blijven, zal hij komend seizoen de concurrentie moeten aangaan met zomeraanwinst Marvelous Nakamba en in mindere mate Timmy Simons. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

UPDATE 16u05: OFFICIEEL: Claudemir neemt met deze woorden afscheid van Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws