Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meunier gaat viraal dankzij hilarisch antwoord op vragen over monstertransfer Neymar

Thomas Meunier (Club Brugge)

De Spaanse en Franse pers zijn in de ban van Neymar. De laatste geruchten linken de 25-jarige aanvaller van FC Barcelona immers aan een overgang naar Paris Saint-Germain. En daar zou zomaar even 222 miljoen euro mee gemoeid zijn. Thomas Meunier ziet er de humor wel van in. 

De spelers van PSG krijgen dezer dagen massa’s vragen over een mogelijke transfer van Neymar. Toen Meunier voor de zoveelste keer gepolst werd naar de situatie, reageerde onze gewezen rechtsachter op geniale wijze.

“Wilt u weten of Neymar komt? Stuur dan nu ‘RECRUES’ (Frans voor nieuwkomers, nvdr) naar het nummer 75016. 220 miljoen euro per ontvangen of verzonden sms”, klinkt het op Twitter.

De gevatte repliek van Meunier ging in een mum van tijd viraal en leverde zelfs een supporter op die effectief ‘RECRUES’ naar 75016 stuurde. Dat bewees hij met onderstaand screenshot. “Ik wacht! Nog altijd niets! Niet cool Thomas!”, klinkt het met een dikke knipoog. “Haha, goed geprobeerd!”, pareert de Rode Duivel. “Geen stress… Laat de transferperiode maar doen wat hij moet doen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws