Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Meteen loodzware druk op Nakamba: “Anders komt Club in de problemen”

Marvelous Nakamba in actie (Club Brugge - AZ)

Club Brugge trok deze zomer maar liefst negen nieuwe spelers aan, maar de meeste van hen lijken vooral met het oog op de toekomst gehaald te zijn. Enkel Marvelous Nakamba lijkt zeker te zijn van een directe basisplaats. De Zimbabwaan werd weggeplukt bij Vitesse om Timmy Simons op te volgen.

En dat zal niet makkelijk worden, beseft ook analist Eddy Snelders. Hij ziet voor Nakamba een sleutelrol weggelegd. “De transfer van Nakamba moet meteen een schot in de roos zijn, zoniet zit Club in de problemen. Iemand als Simons vervangen is nooit eenvoudig”, weet hij bij Play Sports.

Zeker omdat er niemand anders klaarstaat mocht Nakamba door de mand vallen. “Vanlerberghe en McGree zijn voorlopig nog te jong, te licht. Ivan Leko zal een fit middenveld nodig hebben om niet in de problemen te komen. Of hij kan natuurlijk altijd nog versterking gaan halen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws