Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele wil zijn nieuwe kans grijpen: “Je krijgt niets cadeau bij een topclub”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

De voorbije weken streken heel wat nieuwe gezichten neer bij Club Brugge, maar ook enkele oude bekenden keerden terug. Zo krijgen Sander Coopman en Brandon Mechele op dit moment een nieuwe kans na hun uitleenbeurten aan Zulte Waregem en Sint-Truiden. Die laatste blijft zo samenwerken met Ivan Leko.

“Bij Sint-Truiden had ik een goed gevoel bij hem. Het is natuurlijk wel leuk dat we nu verder kunnen samenwerken. Ik ken hem nu en weet hoe hij wil spelen. Dus voor mij is het wel een beetje makkelijker”, beseft de verdediger in gesprek met Club TV.

Dat die samenwerking dan nog bij de club van zijn hart gebeurt, maakt het uiteraard alleen maar beter. “Het is leuk om hier terug te zijn natuurlijk, maar je krijgt niets cadeau bij een topclub. Dus ik moet hard werken en proberen mijn plaats te veroveren in de ploeg.”

De reacties van Mechele en trainer Ivan Leko bij Club TV

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws