Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele verbaasd over basisplaats: “Niet verwacht zoveel te spelen”

Brandon Mechele (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Brandon Mechele beleefde woensdag tegen Basaksehir nog een ongelukkige avond die hem heel wat kritiek opleverde, maar dat maakte hij tegen Lokeren goed. De verdediger kopte op hoekschop al heel vroeg in de wedstrijd de 0-1 binnen en effende zo het pad voor een vlotte zege op Daknam.

De 24-jarige verdediger kon niet anders dan tevreden zijn, al was het maar omdat hij opnieuw in de basis stond. “Ik had een goede voorbereiding, maar ik had echt niet verwacht dat ik zoveel zou spelen. Maar ik had er wel vertrouwen in”, geeft Mechele toe op de website van Club.

Door al samengewerkt te hebben met Ivan Leko heeft Mechele op tactisch vlak een streepje voor op zijn ploegmaats. “Ik heb dit systeem al vaker gespeeld van bij mijn periode bij STVV, maar de ploeg moet het natuurlijk ook onder de knie krijgen. Iedereen moet weten waar hij moet lopen en waar de ruimtes zijn. Daarom trainen we er veel op en wordt het spel iedere wedstrijd beter en beter. Op training probeer ik de verdedigers wel wat tips te geven. Over positiespel, opendraaien, enzovoort.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws