Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert legt haarfijn uit waarom Club voor Leko koos: “Dat zijn adelbrieven”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Toen Club Brugge deze zomer Ivan Leko aanstelde als trainer van Club Brugge, riep dat bij de buitenwereld heel wat twijfels op. Na enkele mindere resultaten in de voorbereiding en het gelijkspel tegen Basaksehir in de Champions League zijn die allesbehalve weg. Maar Vincent Mannaert blijft achter zijn keuze voor de Kroaat staan.

“We (Mannaert en Bart Verhaeghe, nvdr) zijn allebei overtuigd van het voétbalverhaal dat Ivan brengt. Plus, in januari hebben wij Mechele, Bolingoli en Bruzzese uitgeleend aan Sint-Truiden. Zes maanden later waren we best wel onder de indruk van de evolutie die Mechele had doorgemaakt en namen we hem terug, én is Bolingoli verkocht aan Rapid Wien, toch niet zómaar een club. Voorts, zeg mij eens hoelang het geleden is dat Anderlecht een speler haalde in Sint-Truiden?”, legt de CEO uit in Het Nieuwsblad.

“En wanneer heeft Sint-Truiden nog eens een speler kunnen verkopen aan een club uit de Ligue 1 (Stef Peeters naar Caen, nvdr)? Mechele, Bolingoli, Gerkens, Peeters: dat zijn al viér jongens die onder Leko geëvolueerd zijn. Dat zijn adelbrieven.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws