Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert deelt steekje uit aan AA Gent: “Dat zijn velen alweer vergeten”

Ghelamco Arena 's avonds (AA Gent)

De titelstrijd belooft dit seizoen weer ongelofelijk spannend te worden. Club Brugge wordt door veel waarnemers omwille van de vele veranderingen deze zomer eerder als outsider gezien, terwijl Anderlecht en AA Gent als favorieten naar voor geschoven worden. De Buffalo’s investeerden immers flink.

AA Gent legde deze zomer 4,25 miljoen euro op tafel voor Andrijasevic, 3,85 miljoen voor Sylla en 2,5 miljoen voor Marcq. “Ik stel vast dat Michel Louwagie nu wél de sommen legt die hij twee, drie jaar geleden naar eigen zeggen ‘nooit zou betalen'”, sneert Vincent Mannaert in Het Laatste Nieuws.

“De schuldafbouw van Michel en Ivan verdient veel respect, en met de komst van Vanhaezebrouck zijn de resultaten heel goed, maar veel voetballiefhebbers zijn ongetwijfeld al vergeten dat het vorig seizoen duurde tot speeldag 30 vooraleer AA Gent zich kon plaatsen voor Play-Off 1…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws