Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Louwagie heeft opvallende reden voor transfer Perbet: “Dat heb ik tegen Mannaert gezegd”

Ghelamco Arena overdag (AA Gent)

Het gebeurt niet al te vaak dat Club Brugge en AA Gent zaken doen, zeker niet de laatste jaren. Het verbaasde dan ook iedereen toen Club zaterdag Jérémy Perbet bij de rivaal ging wegplukken. Hij is na Bojan Jorgacevic en Jesper Jørgensen nog maar de derde speler die deze eeuw de stap van Gent naar Club zet.

Het toont aan hoe zeldzaam een deal tussen de twee clubs is, maar bij Gent hadden ze een goede reden om deze keer toe te happen. Perbet zat bij AA Gent immers in de B-kern, omdat Hein Vanhaezebrouck niet meer op hem rekende. “Iedereen is erbij geholpen”, beseft Michel Louwagie in Het Nieuwsblad.

“Meestal doen Belgische topclubs onderling geen transfers omdat de vraagprijs in de meeste gevallen te hoog is, maar hier was dat niet het geval. Ik heb tegen Mannaert ook gezegd: Misschien komt er wel eens een situatie waarin jullie ons een retour kunnen doen”, voegde de Gentse manager er nog aan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws