Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Limbombe incasseert de ene na de andere opdoffer

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Club Brugge won gisteren zijn eerste competitiewedstrijd met 0-4 op het veld van Lokeren en dus waren er achteraf niets dan blije gezichten te zien. Al zal dat misschien niet zo geweest zijn bij Anthony Limbombe, want de flankaanvaller kreeg op Daknam een nieuwe opdoffer te verwerken.

De 23-jarige speelde geen onaardige voorbereiding en leek een potentiële basisspeler, tot hij plots verrassend ontbrak in de selectie voor de Brugse Metten. Ivan Leko oordeelde immers dat Limbombe zijn verdedigende taken onvoldoende uitvoerde en zich boven de ploeg stelde. Pas als hij zijn attitude verbeterde, zou de coach weer op hem rekenen.

Nadat Limbombe ook woensdag tegen Basaksehir één van de opvallende afwezigen was, behoorde de vleugelspits tegen Lokeren opnieuw tot de selectie. Maar uiteindelijk kreeg hij opnieuw slecht nieuws, want samen met derde doelman Jens Teunckens viel hij nog af en dus moest Limbombe alweer op de tribune plaatsnemen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws