Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zorgt voor 4 opvallende afwezigen in selectie voor Istanbul Basaksehir

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Woensdagavond strijdt Club Brugge voor het eerst dit seizoen om de knikkers. Met Istanbul Basaksehir treft Blauw-Zwart een verraderlijke tegenstander. De Turkse vicekampioen heeft immers grote namen in de ploeg als Adebayor Clichy, Inler, Emre en Elia. 

Voor de levensbelangrijke heenmatch in de derde voorronde van de Champions League viste Club José Izquierdo en Bjorn Engels opnieuw op. Laatstgenoemde zou mogelijk zelfs in de basis opduiken door de blessure van Benoît Poulain. Onze Gouden Schoen zou daarentegen niet tot het basiselftal behoren, maar een invalbeurt behoort tot de mogelijkheden.

Naast Izquierdo en Engels selecteerde Leko nog 18 andere nemen voor de clash tegen de Turken. Opvallend daarbij is dat er geen plaats is voor Abdoulay Diaby, Anthony Limbombe, Dorin Rotariu en Dion Cools. Voorlopig lijkt dat viertal geen deel uit te maken van de plannen van onze coach. Al is het momenteel onduidelijk of Diaby wedstrijdfit is. Wesley Moraes en Elton Acolatse zijn dan weer geblesseerd, Jelle Vossen is twijfelachtig. Ludovic Butelle, Tomás Pina en Ricardo Van Rhijn hebben tot slot geen toekomst meer op Jan Breydel.

Selectie Club Brugge – Istanbul Basaksehir

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Vormer, Nakamba, Vanlerberghe en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vossen, Izquierdo, Vlietinck, Dennis en Perbet

Niet in selectie

Butelle, Cools, Poulain, Mera, Masovic, McGree, Wesley, Diaby, Strandberg, Limbombe, Rotariu en Acolatse

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws