Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zorgt opnieuw voor opvallende afwezigen in selectie voor match tegen Başakşehir

Edward Still en Ivan Leko

Na de 0-4 overwinning op het veld van Sporting Lokeren wacht Club Brugge woensdag een lastige Europese uitdaging. In de terugmatch tegen Istanbul Başakşehir zal Blauw-Zwart immers een 3-3 gelijkspel uit de heenwedstrijd moeten goedmaken.

Dinsdag vertrekken Ivan Leko en zijn manschappen voor de belangrijke terugwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League. Ivan Leko selecteerde 21 spelers voor de verplaatsing naar de Turkse vicekampioen.

Opvallend daarbij is dat de Brugse coach opnieuw geen plaats heeft voor Anthony Limbombe. De 23-jarige flankspeler liet zich geregeld opmerken tijdens de voorbereiding, maar kreeg uit disciplinaire redenen geen speelminuten in de voorbije matchen. Tegen Sporting Lokeren behoorde hij opnieuw tot de selectie, maar moest hij in extremis alsnog plaatsnemen op de tribune.

Verder is ook Laurens De Bock er niet bij. Onze 24-jarige linksachter kreeg op Daknam een trap op de kuit en kan daardoor niet in actie komen woensdag. Wellicht neemt Ahmed Touba zijn plek in, al kan ook Dion Cools op de linksachter uit de voeten. Tot slot ontbreken ook Dorin Rotariu, Benoît Poulain en Wesley Moraes. Die laatste twee zijn echter nog niet helemaal fit.

Selectie Club Brugge voor uitmatch in Istanbul Başakşehir

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Cools, Engels, Mechele, Denswil en Touba

Middenvelders: Simons, Nakamba, Vanlerberghe, Vormer en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Dennis, Izquierdo, Diaby, Vossen en Perbet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws