Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zet één iemand in het bijzonder op scherp: “Ik reken op spelers met de wil om voor Club Brugge te spelen”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Club Brugge speelt vandaag (zaterdag, nvdr.) nog een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren, maar zondag keert Ivan Leko huiswaarts met zijn troepen. Het trainingskamp in het Nederlandse Garderen zit er zo goed als op, maar één speler had het er wat moeilijk… 

Zo zou Bjorn Engels niet altijd even gelukkig rondgelopen hebben in Garderen. “In deze fase reken ik op spelers met ambitie en de wil om voor Club Brugge te spelen”, aldus Leko in Het Laatste Nieuws over zijn verdediger.

“Kijk, Björn Engels is met zijn kwaliteiten niet alleen bij de beste verdedigers in België, maar in zijn leeftijdsgroep ook bij de beste in Europa. Maar dan moet hij wel honderd procent gefocust zijn. Pas dan kan je voetbal spelen.”

“Het is jammer voor hem, jammer voor mij en jammer voor Club dat dit nu niet zo is. Hij moet er alles aan doen en zich 200 procent geven zolang hij hier is. Als er dan iets interessants komt voor alle partijen, kan hij nog zijn transfer maken”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws