Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Leko zal het nog moeilijk krijgen bij Club, misschien is hij nog te veel kwajongen”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Nadat de laatste vier wedstrijden in de voorbereiding al ontgoochelende resultaten opleverden, is ook de eerste officiële wedstrijd van Ivan Leko als trainer van Club Brugge niet helemaal gelopen zoals verhoopt. De kritiek op en twijfels bij de kersverse hoofdtrainer nemen in sommige hoeken dan ook toe.

“Ivan Leko krijgt het nog moeilijk in Jan Breydel”, voorspelt ook columnist Hugo Camps in Het Laatste Nieuws. “Er zal de komende maanden voortdurend gerefereerd worden aan het monument Michel Preud’homme. Het silhouet van de gevierde ex-coach zal hem achterna huppelen in de va et vient van bal en man. De prestaties zullen getoetst worden aan het verleden.”

“Daarom hoeft Leko nog niet te wanhopen. Hij vertedert de aanhang met zijn enthousiasme en lijkt organisch verbonden met de selectie. Hij deelt ostentatief in de vreugde en in de klappen. Dat is ook de norm van het legioen. Misschien is hij nog te veel kwajongen om coach van Club te zijn. Te veel speler. Enfin, het voordeel van de twijfel moet hem alvast worden toegekend. En gelijkspelen tegen een Turkse club is geen schande.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws