Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil er nog een speler bij: “We weten dat we dat nodig hebben”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge zat deze zomer niet stil op de transfermarkt. Met Hubert, Masovic, Mera, Nakamba, Vanlerberghe, Acolatse, Dennis en Perbet streken er al acht nieuwe spelers neer in het Jan Breydelstadion. Voor Ivan Leko lijkt dat echter niet voldoende te zijn.

De Kroaat brandt immers van ambitie. “Club moet altijd zo hoog mogelijk eindigen. We moeten eerst een sterk collectief maken en dan zullen we elke week beter worden. We moeten overal dominant proberen te voetballen. We willen een ploeg die druk kan zetten en een snelle balcirculatie heeft”, vertelt hij aan Sporza.

En daarvoor wil de trainer er nog één type bij. “We hebben voldoende kwaliteit, maar we weten dat er nog een extra goede speler nodig is. We weten perfect het profiel, we zoeken een matchwinnaar, die assists kan geven en kan scoren.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws