Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wacht moeilijke opdracht: “Niet alleen ervaring is belangrijk”

Jordi Vanlerberghe en Ivan Leko

Ivan Leko krijgt binnen iets meer dan een week zijn échte vuurdoop als trainer van Club Brugge. Met Istanbul Basaksehir wacht in de derde voorronde van de Champions League meteen een pittige tegenstander. Eentje waarvoor Club volgens sommigen misschien nog niet klaar is na de recente nederlagen tegen Waasland-Beveren en AZ.

“Het is niet makkelijk na vier jaar Preud’homme”, beseft Leko ook in Sportweekend. “Hij heeft een groot palmares en sterke persoonlijkheid. Elke persoon is anders. Ik ben Leko en wil geen kopie van Michel zijn. Het feit is dat ik 39 jaar oud ben en geen palmares heb zoals Antonio Conte of iemand anders.”

Al ziet Leko daar geen graten in. “Vandaag in het voetbal is niet alleen ervaring belangrijk. Ook kwaliteit is van belang. Ik wil dat mijn ploeg met dezelfde mentaliteit speelt als ik: alles geven, altijd tot het uiterste gaan en dit met liefde voor het voetbal.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws