Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wacht moeilijke opdracht: “De vraag of hij daar de tijd voor zal krijgen”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Ivan Leko kreeg een bijzonder zware erfenis van Michel Preud’homme bij Club Brugge. De jonge Kroaat oogt in zijn eerste weken echter bijzonder gedreven, maar veel resultaat leverde dat in de laatste oefenmatchen niet op. Met enkele belangrijke weken voor de boeg, is de druk meteen groot voor Leko.

“Leko zal meteen zijn stempel willen drukken”, denkt ex-trainer Ariël Jacobs bij Play Sports. “Of hij daar de tijd voor zal krijgen, blijft nog de vraag”, is hij echter pessimistisch. Volgens de gewezen coach van onder meer Anderlecht en FC Kopenhagen zijn er immers nog enkele belangrijke onzekere factoren.

“Hij heeft nog geen ervaring bij een echte topclub, het wordt dus afwachten of hij de tijd en steun van management en bestuur krijgt in Brugge. En ook boven de spelersgroep hangen nog vraagtekens. Is de kwaliteit er om de hoge verwachtingen in te lossen?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws