Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko verliest een week voor belangrijke opdracht nog een titularis’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Club Brugge verwachtte deze zomer het vertrek van enkele titularissen, maar voorlopig heeft nog geen enkele speler een stap hogerop gezet. Een week voor de belangrijke clash met Istanbul Basaksehir in de voorrondes van de Champions League dreigt Ivan Leko nu toch een belangrijke pion te verliezen.

Volgens Bild heeft Hamburg zich immers gemeld voor Stefano Denswil. De Duitsers zoeken nog twee centrale verdedigers en zien in Denswil een belangrijke kandidaat. De eerste gesprekken zouden al achter de rug zijn, volgens de Duitse krant zou de Nederlander 7 miljoen euro moeten kosten.

Denswil zelf zou volgens Het Nieuwsblad open staan voor een transfer, maar wil niet met Hamburg onderhandelen alvorens er een akkoord is op clubniveau. Dat zou er wel eens snel kunnen zijn, want technisch directeur Jens Todt van Hamburg vertelde dat hij zijn kern compleet wil hebben voor de ploeg op 22 juli op stage vertrekt.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws