Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko spreekt zich uit over de erfenis van Preud’homme

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

Vier jaar lang was Michel Preud’homme trainer van Club Brugge, met een titel en een beker als oogst. Deze zomer gaf hij er na lang twijfelen de brui aan als coach en koos Club voor Ivan Leko als opvolger. Hem wacht nu de moeilijke taak om Preud’homme te doen vergeten.

Leko trekt de vergelijking met Peter Maes, een even veeleisende trainer die Leko vier jaar lang meemaakte bij Lokeren. “Peter eiste ook veel, net zoals Michel ongetwijfeld deed. Ik vond Peter al die jaren een heel goeie trainer, maar soms is het goed als iets anders komt, dat klopt. Tegelijk is een coach met een cv en zoveel ervaring als Preud’homme opvolgen niet simpel, dat besef ik ook”, klinkt het in Het Nieuwsblad.

“Er telt voor mij evenwel ook maar één ding: winnen. Zelfs elk ­oefenmatchke. Het belangrijkste daarin is mezelf blijven. En iedereen mag zien wie ik ben. Als ik teleurgesteld ben, ga ik dat niet wegsteken. Als ik euforisch ben ook niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws