Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko schept duidelijkheid over roddels rond Engels: “Helemaal niet waar!”

Bjorn Engels (Club Brugge - Sint-Truiden)

Bjorn Engels wil graag een stap hogerop zetten, maar in vergelijking met het kampioenenseizoen is de interesse in de centrale verdediger toch wat bekoeld. Feit is dat hij tot op heden nog altijd een speler van Club Brugge is en door de blessure van Benoît Poulain duikt hij woensdagavond wellicht zelfs in de basis op tegen Istanbul Başakşehir. 

Ivan Leko is het niet eens met hetgeen de voorbije dagen in de pers verscheen over Engels. Na zijn niet-selectie in de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao gaven bepaalde media namelijk aan dat de speler helemaal uit de gratie verdwenen was bij onze trainer. “Ik heb bepaalde zaken in de kranten gelezen die helemaal niet waar zijn! Wat ik de laatste weken van Bjorn zie, is hetgeen ik van hem wil zien. Hij zit nu met zijn hoofd bij Club”, klinkt het op de persconferentie.

Ook José Izquierdo zou een knop omgedraaid hebben. “Ja, hij wil een transfer, maar dat weet iedereen in België. De laatste twee weken doet hij zijn best en ik zie dan ook geen reden om hem niet in de selectie te zetten. José is heel open en eerlijk in zijn communicatie. Ik ben blij dat we op hem kunnen rekenen.” Onze Gouden Schoen is echter niet fit genoeg om de 90 minuten vol te maken tegen de Turkse vicekampioen. Tot slot gaf onze coach nog aan dat ook Jelle Vossen – die maandag niet meetrainde – fit is. Normaal gesproken verschijnt hij aan de aftrap.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws