Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko rekent opnieuw op verguisde speler in Lokeren

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Zaterdag om 18u begint Club Brugge in Lokeren aan zijn seizoen in de Jupiler Pro League. Voor Ivan Leko wordt het na zijn debuut in de Champions League zijn vuurdoop in de competitie, en dat geldt ook voor een aantal spelers.

Leko neemt 20 spelers mee naar Daknam. Daarbij drie zomeraanwinsten: Marvelous Nakamba, Emmanuel Dennis en Jérémy Perbet. Dat betekent dat in vergelijking met de kern voor Basaksehir Jordi Vanlerberghe afvalt. Zijn vervanger is een opvallende naam: Anthony Limbombe.

De flankaanvaller werd aanvankelijk door Leko genegeerd omdat hij onvoldoende zijn verdedigende taken uitvoerde, maar heeft zich dus opnieuw in de gratie van de coach gewerkt. Benoit Poulain en Wesley Moraes zijn nog altijd niet fit, terwjil Diaby, Rotariu en Cools opnieuw naast de kern vallen.

Selectie Lokeren – Club Brugge

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Denswil, De Bock en Touba

Middenvelders: Simons, Vormer, Nakamba en Vanaken

Aanvallers: Refaelov, Vossen, Izquierdo, Vlietinck, Dennis, Perbet en Limbombe

Niet in selectie

Butelle, Poulain, Mera, Cools, Masovic, McGree, Vanlerberghe, Wesley, Diaby, Strandberg, Rotariu, Acolatse

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws