Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Leko laat één opvallende A-kern speler thuis voor stage, transfer nadert’

Leko en Vlietinck

Club Brugge is zondagavond omstreeks 20u aangekomen in Garderen, waar het zich voor de vierde zomer op rij voorbereidt op het nieuwe seizoen. Ivan Leko trok met een ruim gevolg naar Nederland, waar er de komende week ook geoefend zal worden tegen Oleksandria en Waasland-Beveren.

Maar liefst 30 spelers nam de trainer mee. En dan viel er nog heel wat volk uit de boot. Zo moesten de jonge trainees die in de zomer met de A-kern meetrainen thuis blijven. Terry Osei-Berkoe, Niels Verburgh, Joel Ito, Laurent Lemoine en Senne Lynen stapten dus niet mee op de bus.

Ook José Izquierdo was er nog niet bij, maar de Gouden Schoen sluit dinsdag wel aan. De opvallendste afwezige is zo Ricardo van Rhijn. De rechtsachter kwam ook in de voorbije oefenwedstrijden niet aan bod en lijkt snel te zullen vertrekken. Hij werd de voorbije weken gelinkt aan Feyenoord, maar dat lijkt niet zijn nieuwe club te zullen worden. De Nederlandse kampioen zou met Kevin Diks (Fiorentina) voor een andere rechtsachter gekozen hebben.

De selectie voor Garderen

Doelmannen : Butelle, Horvath, Hubert en Teunckens

Verdedigers : Cools, Palacios, Mera, Denswil, Engels, Masovic, Poulain, Mechele, De Bock en Touba

Middenvelders : Vormer, Vanaken, Vanlerberghe, Claudemir, Nakamba, Coopman en Simons

Aanvallers : Limbombe, Perbet,  Vossen, Vlietinck, Diaby, Rotariu, Acolatse, Strandberg, Bonaventure, Refaelov en Izquierdo (arriveert dinsdag in Garderen)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws