Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko is tevreden: “Elke dag worden we beter”

Ivan Leko perfect

Club Brugge won zaterdag in Torhout ‘slechts’ met 0-2, maar speelde toch een prima partij. Het liet enkel een resem kansen liggen waardoor de score niet hoger opliep, maar verder was Ivan Leko bijzonder tevreden over wat zijn ploeg liet zien.

“We hebben nu twee weken voorbereiding achter de rug en na deze oefenwedstrijd tegen KM Torhout houd ik een goed gevoel over. Er werd veel druk gezet, ik zag automatismen, een goede mentaliteit en kwalitatief voetbal. Jammer genoeg konden we slechts twee keer scoren. Maar dat is niet het belangrijkste”, reageert de trainer op de officiële website. Hier kan je ook de beelden van zijn reactie zien.

“Het belangrijkste was de zaken terugzien van op de trainingen. Daarom ben ik blij. Er zijn een pak nieuwe spelers en een nieuwe trainer met nieuwe ideeën en een nieuwe filosofie. Ik zie marge voor progressie en de wil om nog nieuwe zaken te leren. Elke dag worden we beter. Hier is kwaliteit aanwezig, de mentaliteit zit goed en dat is belangrijk. Ik wil graag collectief voetbal zien, een ploeg die oplossingen zoekt en met veel beweging speelt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws