Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko houdt voet bij stuk: “Of het nu hier, bij Real Madrid of FC De Kampioenen is”

Ivan Leko met fluitje

Ivan Leko is ondertussen een drietal weken trainer van Club Brugge. Over zijn start kan de Kroaat alvast niet klagen. De eerste vier oefenwedstrijden werden allemaal vlot gewonnen en iedereen lijkt tevreden te zijn over zijn werkwijze. Leko zelf ziet ook al de nodige progressie bij zijn ploeg.

“Ik weet dat er veel verandert voor mijn spelers en zelfs voor externe toeschouwers. We hebben een nieuwe staf, nieuwe ideeën en nieuwe methodes. Maar ik zie dat de jongens oppikken wat ik van hen verlang. Het gaat zelfs sneller dan ik gehoopt had”, toont de coach zich tevreden in La Dernière Heure.

Ook Leko heeft zich dus snel aangepast na zijn overstap van STVV. “Het verschil zit hem vooral in de organisatie van de club, niet de groep. Het voordeel is dat ik nu geen tijd verlies, want ik moet maar één job doen: trainer zijn. Mijn manier van werken is niet veranderd. Of het nu hier is, bij Real Madrid of bij FC De Kampioenen, ik zal altijd mijn ding doen. Ik doe waar ik in geloof.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws