Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft er een goed oog in: “Als ik dat zie, dan heb ik er het volste vertrouwen in”

Ivan Leko met fluitje

Club Brugge won zijn eerste vier oefenwedstrijden met veel overtuiging, maar stelde teleur tijdens de verloren voorbereidingsmatchen tegen Waasland-Beveren (0-2) en AZ (1-3). Toch is er volgens Ivan Leko geen reden voor de Brugse fans om zich nu al zorgen te maken.

Dinsdagavond vond de traditionele spelersvoorstelling van Blauw-Zwart plaats in Jabbeke. Bart Verhaeghe kwam met een interessant transfernieuwtje, Ruud Vormer reageerde voor het eerst op zijn officiële aanstelling als kapitein van Club Brugge, maar het slotwoord was voor trainer Leko.

“Er zijn veel nieuwe jongens, maar we zijn hard aan het werken. Er is veel inzet en de wil van de spelers is erg groot. Of dit voor mij thuiskomen is? Ja, Club Brugge was mijn eerste ploeg in België en zal voor mij altijd speciaal zijn. De band met de supporters is ook enorm”, klinkt het op de officiële website.

Nadat Gert Verheyen, Olivier De Cock en Mijat Maric hun lofzangen voor de 39-jarige Kroaat hadden bovengehaald, sloot Leko de voorstelling af met de volgende woorden. “De spelers zijn het belangrijkste. De trainer moet in de eerste plaats voor structuur en organisatie zorgen. Maar als ik de passie en inzet van iedereen zie, dan heb ik er het volste vertrouwen in. We zullen er alles aan doen om goede resultaten te behalen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws