Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko geeft toe: “Het is normaal dat er getwijfeld werd”

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Ivan Leko pakte zaterdag zijn eerste officiële zege als trainer van Club Brugge. In Lokeren pakte zijn ploeg al heel snel een veilige 0-3-voorsprong, die het ondanks een rode kaart voor Palacios na een halfuur zelfs kon uitbreiden tot 0-4. Een flinke opsteker voor de coach, op wie de kritiek de voorbije dagen toegenomen was.

“Na zes weken hard werken heb je ook resultaten nodig en dat is vandaag ook gebeurd. We zijn aan het begin van iets en zullen nog vaak ups en downs hebben, maar dit geeft in elk geval een boost. Soms nemen we nog te veel risico’s, dus daar moeten we nog aan werken”, aldus Leko op de officiële Clubsite.

“Het is normaal dat er de voorbije weken twijfel was: een trainer met een blanco cv die aan de slag moet met veel jonge spelers, dan is het normaal dat er vragen gesteld worden. Maar we weten perfect waar we mee bezig zijn.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws