Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritische Engels ontkent insinuaties: “Dat doe ik zolang ik bij Club speel”

Bjorn Engels interview (Club Brugge - Kortrijk)

Björn Engels kwam in de voorbereiding nauwelijks aan bod, maar moest tegen Istanbul Basaksehir plots starten door de blessure van Benoit Poulain. De verdediger kon zijn gebrek aan matchritme niet verbergen en werd daarvoor hard aangepakt op de sociale media. Sommige supporters verweten de 22-jarige zelfs dat hij er gewoon geen zin in had.

Ze denken dat Engels zodanig met zijn hoofd bij een transfer zit, dat hij het bij Club laat hangen. Maar dat spreekt de speler zelf tegen. “Ik lig nog tot 2020 onder contract. Zolang ik hier speel, zet ik mij voor honderd procent in”, verzekert hij in Het Laatste Nieuws.

Engels baalde wel als een stekker van de drie tegendoelpunten. “Tot de rust hadden we nochtans alles onder controle. Als je halfweg 2-0 voor staat, mag je dat op dit niveau niet meer weggeven. Met vijf man achterin drie goals slikken is onvergeeflijk. Maar over het systeem wil ik liever niet praten, het is aan ons om in elk systeem te functioneren”, tekende Het Nieuwsblad op.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws