Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kan Club toch nog op de flitsen van Izquierdo rekenen tegen Başakşehir? Leko geeft antwoord

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge heeft zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen vrijdagavond beëindigd met een 0-2 nederlaag tegen Athletic Bilbao. De totale balans is: vier overwinningen, drie nederlagen en één gelijkspel. Maar misschien maakt Ivan Leko woensdag wel gebruik van een geheim wapen…

“José Izquierdo was belangrijk voor Club en hij kan dat nog altijd zijn”, verduidelijkt de Kroatische coach. “Er zijn afspraken met hem gemaakt en hij volgde een individueel programma.” De Gouden Schoen bleef tegen Bilbao echter niet aan de kant vanwege ‘transferitis’.

“De laatste vier dagen heeft Izquierdo goed getraind, maar voor de Brugse Metten was hij niet wedstrijdfit”, oordeelt Leko op de officiële website. “Wie weet woensdag wel? Al start ik wel enkel met spelers die honderd procent fit zijn”, voegt de 39-jarige trainer eraan toe.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws