Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jérémy Perbet heeft zijn transfer te danken aan één man bij Club Brugge

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

Club Brugge realiseerde deze zomer al negen inkomende transfers, maar geen overgang was zo verrassend als die van Jérémy Perbet. De 32-jarige Fransman werd door Gent-trainer Hein Vanhaezebrouck te licht bevonden als targetspits en bijgevolg mocht de aanvaller niet mee op stage. Blauw-Zwart zag een mooie opportuniteit en plukte de spits voor één miljoen euro weg uit de B-kern van de Buffalo’s

Intussen heeft Perbet meer uitleg gegeven bij zijn opmerkelijke transfer. “Ik had eerlijk gezegd al enkele jaren contacten met Club Brugge. Bij elke transferperiode waren er wel mogelijkheden om bij Club te tekenen, maar jammer genoeg kwam er altijd iets tussen”, klinkt het in gesprek met ClubTV.

Uiteindelijk was het Ivan Leko die de Franse goalgetter er heel graag bij wou. “Ik speelde nog samen met de trainer bij Lokeren. Hij is me daarna steeds blijven volgen. Ivan wist nog dat ik het in Lokeren niet gemakkelijk had bij Peter Maes, maar ik zette me altijd zeer goed in op training. En de laatste drie, vier jaar heb ik natuurlijk veel gescoord. Toen Club nog een spits zocht die veel kon scoren, heeft hij direct aan mij gedacht. En dan is het heel snel gegaan, want ik had heel veel zin om te komen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws