Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jelle Vossen schat Brugse kansen in tegen Başakşehir

Jelle Vossen interview (Club Brugge - Anderlecht)

İstanbul Başakşehir is geen grote naam in voetballand, maar de Turkse vicekampioen is allesbehalve een te onderschatten tegenstander. Dat beseft ook Jelle Vossen, die verwacht dat Club zijn handen vol zal hebben in de derde voorronde van de Champions League.

“Het is een lastige loting om twee redenen”, vertelt Vossen in gesprek met Sporza. “Ze zijn in de top 3 (tweede, op vier punten van kampioen Besiktas, nvdr) geëindigd in Turkije en dat is het bewijs dat het gewoon een heel goeie ploeg is. En we beginnen thuis. Het zal daar een heksenketel worden in Turkije.” Al valt dat laatste misschien nog wel mee. Başakşehir heeft een stadion voor 17.800 fans, maar speelde afgelopen seizoen gemiddeld voor zo’n 3000 fans.

“Wat ik van İstanbul Başakşehir weet? Dat ze rijke eigenaars hebben. Adebayor speelt er en ze hebben nu ook Glichy en Elia aangetrokken. Dat zijn toch best wel grote namen die er spelen. Het zal een heel lastige tegenstander worden. Het is aan ons om thuis een goeie uitgangspositie bij elkaar te voetballen, want vanzelfsprekend zullen we er alles aan doen om door te stoten”, besluit de aanvaller van Club Brugge.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws