Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Ik kreeg voorstellen van Club Brugge en AA Gent”

Club-fans 1891 blauwe vlagjes (Club Brugge - Genk)

Club Brugge haalde de laatste tijd al heel wat jonge spelers in huis, maar Vincent Mannaert en co grepen ook naast een interessant doelwit. Zo opteerde de piepjonge Jordy Gillekens (17) ervoor om bij OH Leuven te blijven.

De getalenteerde verdediger stond nochtans op het verlanglijstje van Club Brugge en AA Gent. “Ik kreeg voorstellen van Club Brugge en AA Gent. Ik was vereerd, maar bij Club of Gent had ik allicht niet met de A-kern kunnen meetrainen, had ik geen oefenwedstrijden met de A-ploeg gespeeld en was de kans dat ik in de competitie al eens de wedstrijdselectie zou halen, vrijwel nihil.”

“Bij OHL hoop ik af en toe de A-wedstrijdkern te halen. Aan mij om op de training en in de beloftenmatchen te tonen dat ik stappen vooruit zet en een selectie verdien”, besluit Gillekens in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws