Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Helibelton Palacios

Helibelton Palacios (Club Brugge - AZ)

Club Brugge won afgelopen zaterdag met ruime 0-4 cijfers op het veld van Sporting Lokeren. Het enige minpunt was de vroege uitsluiting van Helibelton Palacios na een duwfout op de doorgebroken Guus Hupperts. 

Hoewel Lior Refaelov nog in de buurt liep en Palacios dus niet de laatste man was, toonde scheidsrechter Sébastien Delferrière geen genade. Op het halfuur moest onze 24-jarige Colombiaan dan ook al de kleedkamers opzoeken.

Het Bondsparket heeft intussen beslist dat Palacios geen extra schorsing krijgt. “Uitsluiting voldoende”, klinkt het klaar en duidelijk op Twitter. In de thuismatch van zondag tegen Eupen kan Ivan Leko dus opnieuw een beroep doen op zijn rechtsachter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws