Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor Club Brugge: ook deze sterkhouder traint opnieuw met de groep

Claudemir en Diaby

De oefenstage in het Nederlandse Garderen zit er zo goed als helemaal op voor Club Brugge. Zaterdag staat er nog een oefenwedstrijd tegen Waasland-Beveren op het programma, maar later dit weekend keert blauw-zwart terug naar België.

Helemaal op het einde van de stage was er wel nog goed nieuws voor Abdoulay Diaby. Onze aanvaller mocht na heel wat loopsessies opnieuw aansluiten bij de groep. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Onze snelle aanvaller is zo goed als helemaal terug nadat hij zowat zijn volledig vorig seizoen in rook zag opgaan door een vervelende blessure. Diaby zal nu rustig opbouwen en binnenkort opnieuw speelminuten maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws