Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaat Club een uitzonderlijk moeilijk seizoen tegemoet? “Hoe lang moet dát niet geleden zijn?”

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Er is deze zomer heel wat veranderd bij Club Brugge. Michel Preud’homme vertrok en werd vervangen door Ivan Leko als hoofdtrainer, terwijl er ook nog eens negen nieuwe spelers kwamen. Bovendien vielen de resultaten in de laatste oefenwedstrijden tegen, waardoor er bij de buitenwereld toch wat twijfel heerst.

Volgens Het Nieuwsblad gaat Club zelfs een bijzonder moeilijk seizoen tegemoet. De krant plaatst Club Brugge namelijk op de vierde plaats in zijn pronostiek voor voetbalseizoen 2017-2018. “Vierde. Hoelang moet dát al geleden zijn, dat Club Brugge in deze pronostiek buiten de top drie is gevallen”, klinkt het bij de krant.

“De verwachtingen in het jaar na Michel Preud’homme zijn relatief laag. Kampioen worden is het doel, maar niemand die het even hard zal roepen als de afgelopen jaren. Daarvoor is er nog te veel onzekerheid. Onzekerheid die er komt door het onbekende. Het nieuwe Club speelt een secuur passingspel, maar raakt voorlopig maar moeilijk tot goede kansen.” Opmerkelijk: ook in Sport/Voetbalmagazine zien ze Leko en zijn manschappen op de vierde stek stranden.

In de laatste 24 seizoenen eindigde Blauw-Zwart slechts twee keer buiten de top 3. In 2007 werd Club onder leiding van Čedomir Janevski zesde, in 2011 onder leiding van Adrie Koster vierde.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws