Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(FOTO’S) – Claudemir is gearriveerd bij nieuwe werkgever: “Here we go!”

Claudemir en Diaby

Club Brugge en Claudemir kenden een goede onderlinge verstandhouding, maar het lucratieve aanbod van Al-Ahli konden beide partijen niet weigeren. Blauw-Zwart mocht 2,7 miljoen euro op de rekening bijschrijven, terwijl de 29-jarige Braziliaan straks een jaarsalaris van een slordige 1,7 miljoen euro zal opstrijken.

Het Saoedische Al-Ahli heeft op Twitter meer dan 1 miljoen volgers, hetgeen voor een massa Arabische reacties zorgde bij de overgang van Claudemir. De officiële tweet van Club Brugge over de transfer was zelfs de meest geretweete in de geschiedenis van de club. Intussen is Claudemir verwelkomd bij zijn nieuwe werkgever. “Here we go!”, tweet de middenvelder. Onderstaand de eerste beelden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws