Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

FOTO: Bijzonder geslaagde fandag levert ‘de grootste ploegfoto’ op

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge hield vandaag naar jaarlijkse gewoonte zijn fandag om de supporters met de nieuwe ploeg te laten kennismaken. Die bracht een hoop volk op de been en leverde ook een prachtige nieuwe ploegfoto op.

“De jaarlijkse fandag bracht zo’n 22.000 Clubfans naar het Jan Breydelstadion. Naast de jaarlijkse terugkerende partnerstanden en tours pakte Blauw-Zwart deze keer ook uit met ‘De grootste ploegfoto’ en een match tussen oud-spelers en Members. Alles samen een topdag in Brugge”, laat Club weten op de officiële website. Club liet ook het resultaat zien van de ‘De grootste ploegfoto’. En dat mocht er meer dan zijn:

Samenvatting Club Brugge fandag 2017

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws