Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Exit sterkhouder bij Club? ‘Premier League lonkt voor Bruggeling’

Denswil en Vormer (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge versterkte zich deze zomer al met maar liefst acht aanwinsten, maar ook langs uitgaande zijde wordt er nog heel wat beweging verwacht. De huidige 34-koppige spelerskern moet immers nog serieus uitgedund worden. Zo houdt Blauw-Zwart rekening met een vertrek van José Izquierdo, Ludovic Butelle, Bjorn Engels, Ricardo van Rhijn, Tomás Pina en Carlos Strandberg (uitleenbeurt).

Maar ook Stefano Denswil zou wel eens andere oorden kunnen opzoeken. Zo weet Het Laatste Nieuws dat Crystal Palace in zijn zoektocht naar verdedigende versterking uitgekomen is bij Thomas Vermaelen – die op een zijspoor zit bij FC Barcelona – en dat ook de naam van Denswil al meermaals gevallen is.

De 24-jarige Nederlander wil niet per se weg bij Club, maar bekijkt rustig alle opties die op hem afkomen. Na het kampioenenseizoen werden er afspraken gemaakt met de centrale verdediger over de financiële voorwaarden voor een vertrek tijdens deze zomermercato, maar er bestaat weinig twijfel over dat de kapitaalkrachtige ploeg van Christian Benteke daar aan kan voldoen.

Crystal Palace eindigde afgelopen seizoen op de veertiende plaats in de Premier League. Frank de Boer – die ook interesse van Club genoot – moet de Engelsen naar de linkerkolom proberen te loodsen. Het was opvallend genoeg wel hij die Denswil destijds bij Ajax aan de kant schoof, maar José Mourinho en Romelu Lukaku zijn bij Manchester United wat dat betreft een goed voorbeeld om aan te tonen dat plooien altijd weer gladgestreken kunnen worden.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws